Električni tricikel skuter za starejše: kako izbrati pravega?


Električni tricikel skuter za starejše je posebej prilagojen za take, ki težko hodijo ali ne morejo hoditi in so invalidni. Električni skuterji ali e skuterji, ki so namenjen starejšim, imajo tri kolesa. Ta skuter deluje na čisto energijo in je primeren za boljšo mobilnost za starejše in invalide, saj je nadgradnja običajnih skuterjev, ki je opremljena z močno aktivno napravo ter baterijami in še z drugimi koristnimi dodatki, kot je košara za stvari.

Električni tricikel skuter za starejše

Zakaj kupiti električni tricikel skuter za starejše?

Električni tricikel skuter za starejše je zelo stabilna naprava, ki se ne more prevrniti, niti kakorkoli poškodovati voznika. Je počasen, a močan, da vas pripelje kamor koli si želite. Polni se na elektriko, ki je čista energija, okolju zelo prijazna.

Električni tricikel skuter za starejše je izdelan tako, da je čim bolj udoben za vožnjo, zato ima hidravlične vilice in mehke gume, ki ublažijo udarce na poti, ko se peljete.

Ko boste enkrat preizkusili tak e skuter, boste vedeli, kako je vreden, ker boste z njim premagovali lahko velike razdalje, brez da bi se utrudili.

Nekateri starejši pa ne bi mogli priti prav nikamor brez takega vozila. Tako postanejo ljudje zopet mobilni, da lahko obiščejo sami sosede, sorodnike,  vrt, zdravnika, gredo v trgovino ali pa na kratek izlet. Skuter jim omogoča druženje, stik z ljudmi in da se ne počutijo tako osamljene ter odrinjene od družbe.

S takim vozilom boste tudi hitro prečkali ceste in dolge prehode za pešce, ki jih do sedaj niste mogli in ste se morali ustaviti vmes med pasovi, da so vozila odpeljala mimo. Zdaj vam to ne bo treba. Steze za kolesarje in invalide pa so tudi tako narejene, da se boste lahko peljali po njih.

Veliko stavb ima tudi dvigala ter rampe, ki omogočajo takim vozilom, da se pripeljejo v stavbo, garažo ali vsaj v v bližino želenega mesta. S tem je električni tricikel skuter za starejše izjemno uporabna naprava in koristna hkrati, ki izboljša kakovost življenja posameznikom.

Električni skuter GT06

Električni tricikel skuter za starejše GT06 je zelo iskan, ker je udoben, nizek in ga lahko upravljate. Ima visokozmogljiv motor, akumulator pa ima kapacitete 20Ah. Oboje skupaj zagotavlja največjo hitrost 30 km/h, kar je zelo impresivno in vas hitro pripelje iz ene točke na drugo. Opremljen je še z dodatkom za tovor, ki ga prevažate spredaj, kamor lahko v košaro daste, kar potrebujete in imate na dosegu roke.

GT06 ponuja visoko stopnjo udobja tudi na robustnem terenu s popolnim tri kolesnim vzmetenjem. Vsa tri kolesa omogočajo vozilu visoko stopnjo varnosti ter stabilnosti, da se ne more prevrniti, ker je izjemno nizek ter ima točko težišča skoraj pri tleh. Tak električni tricikel skuter za starejše je uporaben ter varen. Njegova nosilnost pa je okoli 100 kg, katero pa ne smete preseči s tovorom vred zaradi vaše varnosti.

Ta električni tricikel skuter za starejše lahko z enim polnjenjem prevozi do 40 km. Baterijo pa boste polnili do 8 ur za naslednjo tako dolgo vožnjo. Kar se tiče cene, pa dobavitelj obljublja ugodno ceno po meri za vaše potrebe glede na tip vozila in na dodatke, ki jih potrebujete poleg osnovnih stvari, ki jih ima skuter.

Zložljivi e skuter za invalide in starejše

Ko boste kupovali električni tricikel skuter za starejše, se ozrite tudi po zložljivem modelu, če radi potujete in ga boste imeli s seboj na avtobusu ter vlaku. Je zelo lahek, do 27 kg in majhen za nositi. Če boste hoteli biti mobilni na dolge razdalje, boste zdaj brez skrbi.

Priložena je moderna zelo zmogljiva li-ion baterija 48V 10Ah. Ta pa zadostuje za vožnjo do 25 kilometrov razdalje. Če gledamo na porabo, pa lahko rečemo, da se boste z enim polnjenjem peljati približno 3 do 4 ure.

Zložljivi električni tricikel skuter za starejše zmore največjo hitrost do 18 km/h. Možna pa je predelava in omejitev hitrosti glede na vaše potrebe. Ima tudi vzvratno  hitrost, ki znaša 6 km/h.

Ta električni tricikel skuter za starejše je vrhunska izbira za uporabnike, ki ne potrebujete invalidskega vozička, ali pa ga ne želite imeti. Je bistveno lažji, in okretnejši. Zelo enostavno ga zložite za transport ali prenašanje. Zloženega  enostavno peljete oziroma vlečete za sabo, saj ima vgrajen za ta namen priročen ročaj. Njegova največja dovoljena obremenitev pa je 130 kilogramov.

Zadnji prispevki