Doživite Peugeotovo eleganco in zmogljivost s skuterjem 25


Peugeout Kisbee 4T skuter 25 je opremljen z 49,9 ccm motorjem, ki ustreza Euro 5 normi in izpusti 44,5 g/km CO2. Skuter 25 ima moč 3,7 KM / 2,6 kW pri 7700 obr./min in navor 3,6 Nm pri 7.000 obr./min. Skuter 25 je 4-taktni in ima avtomatski menjalnik ter zračno hlajenje. Rezervoar za gorivo je velik 6,5 litra, poraba goriva pa znaša 1,9 l/100km. Dimenzije skuterja so 1854 x 664 x 1156 mm, višina sedeža pa 760 mm. Pnevmatike so 110/70-12, teža skuterja pa 97 kg. Skuter 25 ima prednje zavore na disk velikosti 170 mm, zadnje pa boben. Med osnovnimi značilnostmi lahko omenimo, da ima skuter 25 velik prostor za integralno čelado pod sedežem, ravno dno, sklopljive podpore nog sovoznika in prednji LED napis.

Akcijska cena in možnost financiranja za vaš novi skuter 25

Priporočena cena za to vozilo je okrog 2500 evrov, kupiti pa je možno tudi skuter 25km h na obroke. Za tiste, ki bi radi kupili skuter 25km h na obroke, je na voljo tudi hitri kredit s plačilom okrog 40 evrov na mesec obdobje 72 mesecev, tako da vam je na voljo skuter 25km h na obroke. Za pripravo hitrega kredita potrebujejo pri podjetju kopijo osebnega dokumenta, davčno številko in dokument, na katerem je viden priliv zadnjega meseca iz naslova plače (to lahko predstavlja obvestilo o prometu na TRR, izpisek prometa na TRR ali izpisek iz bankomata, ki prikazuje prilive) in skuter 25km h na obroke bo vaš.

Skuter 25
Skuter 25 – hiter, enostaven in ekonomičen način za premagovanje mestnih prometnih zamaškov

Zavore in amortizerji za stabilnost, nizek sedež za enostavnost uporabe

Za stabilnost in varno ustavljanje skuterja skrbijo kakovostne zavore (spredaj disk) in odlične 12 colske pnevmatike dimenzije 110/70-12. Za okretnost in udobje pa hidravlični amortizerji in velik, raven, a nizek sedež, primeren za dve osebi. Sedež omogoča lažji vstop in sestop s skuterja, hkrati pa je nameščen na višini 76 cm od tal, kar daje občutek varnosti tudi manjšim osebam.

Peugeotov skuter 25km h na obroke Kisbee Edition se odlikuje po prepoznavnem vrhunskem dizajnu, ki zaznamuje precizna izdelava, kakovostni materiali in pozornost do podrobnosti. Skuter 25 ima izjemno kombinacijo kakovosti in elegance, ki se odraža v odzivu kupcev, saj je ta motorni skuter 25 najbolj prodajan evropski motorni dvokolesnik. Velik predal pod sedežem in priročna kljukica pred voznikom poskrbita tudi za praktičnost. Na kljukico lahko varno pritrdite vašo torbo ali nahrbtnik.

Peugeotov skuter 25 poganja 4-taktni motor z zmogljivostjo 49,9 ccm, ki je zasnovan po najnovejši Euro 5 normi. Razvili so ga Peugeotovi inženirji, ki so se osredotočili na visoko zanesljivost, motorno moč 2,7 kW (3,6 KM), nizko porabo goriva in velik domet. Motor je enostaven za vzdrževanje in stroški njegovega servisiranja so nizki, kar pomeni, da bo vaš skuter vozil zanesljivo in ugodno.

Novi Peugeot Metropolis ABS & TCS Euro 5 – vrhunski trikolesni skuter za varno in udobno vožnjo.

Novi Peugeot Metropolis ABS & TCS Euro 5 je trikolesni skuter, ki spada v trikolesnik B kategorija, se pravi se lahko vozi z B vozniškim dovoljenjem. Oblika in namen tega skuterja sta namenjena za udobno in varno vožnjo. Trikolesnik B kategorija ima motor Peugeot PowerMotion 400cc Euro 5, ki zagotavlja moč 35,6 KM/26,2 kW pri 7250 obr./min in navor 38,1 Nm pri 5750 obr./min. Trikolesnik B kategorija ima izpust CO2-ja 89 g/km, medosna razdalja prednje osi pa je 465 mm. Homologacija skuterja je L5e-A, tip vozniškega dovoljenja, ki je potreben za vožnjo,  pa je lahko B ali A kategorijo. Trikolesnik B kategorija je opremljen z 4-taktnim motorjem, avtomatskim menjalnikom in vodnim hlajenjem. Povprečna poraba goriva je 3,9 l/100km, rezervoar pa ima kapaciteto 13 litrov. Sedež skuterja je višine 780 mm, teža skuterja pa je 280 kg. Prednje zavore so 2 x 230mm disk, zadnje zavore pa 240 mm disk. Pnevmatike spredaj so Michelin CityGrip.

Skuter 25
Ekološko in ekonomično: skuter 25 je odlična izbira za mestno vožnjo

Prednosti novega Peugeot Metropolis ABS & TCS Euro 5 trikolesnika

Novi Peugeot Metropolis ABS & TCS Euro 5 trikolesnik B kategorija je trikolesni skuter, ki se vozi z “B” dovoljenjem. Oblika in namen tega skuterja sta izjemno inovativna, saj ponuja vrhunsko udobje in najbolj podoben občutek vožnje dvokolesnika. To je doseženo z kakovostnim in inovativnim sistemom prednjega vzmetenja, enostavnim vstopom in izstopom iz skuterja zaradi nizkega prehodnega dela ter elektronsko ročno zavoro. Novi Metropolis tudi ponuja I-conect (prepoznavanje klicev, SMS, navigacija,…) in 2 x pametni brezstični ključ. Varnost je ključna za Peugeot Metropolis, saj je opremljen z najsodobnejšim tritočkovnim ABS sistemom Continental, ki omogoča najkrajšo zavorno pot med trikolesniki, le 10,3 m pri 50 km/h. Prav tako je opremljen z nastavljivim TCS za kakovostni nadzor spodrsavanja zadnjega kolesa.

Predstavitev novih Peugeot Metropolis trikolesnikov

Metropolis Allure je trikolesnik za starejše, ki se odlikuje po svojem velikem vetrobranu in gumijasti preprogi. Trikolesnik za starejše je na voljo je v 4 barvah in ima priporočeno maloprodajno ceno nekaj več kot deset tisoč evrov. Za trikolesnik za starejše podjetje ponuja tudi različne možnosti financiranja, kot so leasing 1/2 takoj, 1/2 čez eno leto (brez obveznega kasko zavarovanja), leasing 1/3 takoj, 1/3 čez eno leto, 1/3 čez dve leti (brez obveznega kasko zavarovanja), leasing 1/4 takoj, 1/4 čez eno leto, 1/4 čez dve leti in 1/4 čez 4 leta (brez obveznega kasko zavarovanja), klasičen leasing z 30% pologa in na do 48 obrokov.

Metropolis GT je trikolesnik B kategorija (vožnja je mogoča z izpitom B kategorije), ki vključuje dodatne funkcije za športno vožnjo. Ima nastavljive plinske blažilnike zadaj, ki omogočajo prilagajanje vožnje različnim cestam in razmeram. Skuter ima tudi športen zatemnjen vetrobran, ki zagotavlja boljšo zaščito med hitro vožnjo. Gumijasta preproga je dodatno okrašena z elementi iz nerjavečega jekla, ki dajejo skuterju še bolj športen videz. Posebna mat siva barva pa daje skuterju edinstven in neprekosljiv dizajn.

Metropolis SW je skuter, ki se ponaša z nastavljivimi plinskimi blažilniki zadaj, ki omogočajo popolno prilagoditev voznega udobja. Na voljo je v 4 različnih barvah, ki omogočajo izbiro po vašem okusu. Integriran prtljažnik z velikostjo 54 litrov vam omogoča shranjevanje 2 integralnih čelad, kar je odlično za daljše vožnje. Velik in udoben naslon za sopotnika pa omogoča udobno potovanje z družbo.

Vrhunski dizajn Peugeot trikolesnika

Dizajn trikolesnega skuterja je prepoznaven in vrhunski. Nosil je Peugeot DNK. Ta skuter ima sodoben izgled z B kategorijo. LED svetila z 3 črtami levje šape so značilna za Peugeot. Skuter ima tudi brezstični ključ za zagon in zaklepanje ter optimalno postavljeno zavorno stopalko za zaviranje vseh treh koles. Velik predal z USB vtičnico za polnjenje telefon je tudi na voljo.

Varnostni sistemi trikolesnega skuterja Metropolis

Trikolesni skuter Metropolis je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki zagotavlja varno in udobno vožnjo. Prvič, ima senzorje tlaka v pnevmatikah, ki merijo tlak in prikazujejo rezultate na LCD zaslonu armaturne plošče. To omogoča vozniku, da vedno ve, kdaj je potrebno napolniti pnevmatike. Drugič, ima asferična vzvratna ogledala z dvojnim kotom, ki omogočajo vozniku boljši pregled nad okolico. Tretjič, ima polno LED osvetlitev, ki vključuje dnevne, zasenčene in nezasenčene luči ter smernike. To omogoča boljšo vidljivost tako za voznika kot tudi druge udeležence v prometu. Četrtič, ima trikolesni skuter najsodobnejši ABS zavorni sistem (znamke Continental), ki se ponaša z najkrajšo zavorno potjo med 3-kolesniki. Petič, ima nove dvobatne zavore s 15% večjimi zavornimi diski.

Udobne funkcije trikolesnega skuterja: brezključni zagon, elektronska ročna zavora, potovalni računalnik in več

Trikolesni skuter Metropolis je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje med vožnjo. Ena od glavnih prednosti je brezstični ključ, ki omogoča zagon in odpiranje prtljažnih prostorov brez da bi zapustil udobje vašega žepa. Varno in elegantno parkiranje na vsakem terenu pa zagotavlja elektronska ročna zavora.

Elektronska blokada nagibanja se avtomatsko izključi ob pospeševanju in potovalni računalnik za optimalno načrtovanje izleta. Višina sedeža je samo 780 mm od tal, kar zagotavlja enostaven dostop in namestitev na skuterju. Centralno nožno zavoro, ki optimalno razporeja zavorno silo med vsemi tremi kolesi, ima trikolesnik logično postavljeno. Najnovejši ABS (znamke Continental) preprečuje zdrse in posledično izgube ravnotežja. Enostavno po višini nastavljivo prednje vetrobransko steklo (brez orodja, možno celo brez zapuščanja voznikovega sedeža) je zasnovano tako, da zagotavlja udoben in varen vozni položaj.

Sklopljiva in udobna naslonjala sovoznikovih nog se lahko skrijejo v šasijo skuterja. Optimalni naslon ne glede na velikost omogoča nastavljiv naslon voznikovega sedeža. Ima tudi na novo dimenzioniran in povečan zadnji prtljažni prostor (zadostuje za vse velikosti čelad).

Trikolesnik
Trikolesnik zagotavlja večjo stabilnost in varnost v primerjavi z običajnim skuterjem

120 let zgodovine znamke Peugeot: od preteklosti do svetle prihodnosti

Peugeot je blagovna znamka, ki sega v zgodovino 120 let nazaj. Leta 2018, ki je bilo zelo pomembno leto za Peugeot skuterje, se znamka ozira na preteklost in prihodnost. Peugeot Scooters izraža močno DNK znamke Automobiles Peugeot, ki je del strategije družbe Mahindra Group in se poslužuje še večjega prodor v premijski razred motornih dvokoles. Peugeot skuterji so ponosni na svoje doslej dosežke, kot je dejal Costantino Sambuy, generalni direktor Peugeot Scooters.

Peugeot skuterji so se v zadnjih 120 letih razvili v vodilno znamko na področju tehnologije. Začetki segajo v davno leto 1898, ko so Peugeot-ovi inženirji razvili prvi motor. Od takrat naprej se Peugeot ni ustavil pri inovacijah in razvoju novih tehnologij. Leta 1996 je Peugeot lansiral prvi električni skuter, ki je bil pred svojim časom. Zdaj, več kot 20 let kasneje, Peugeot še vedno predstavlja vodilno znamko v razvoju inovativnih tehnologij za skuterje.

Peugeot skuterji so že 120 let vodilna znamka na področju tehnologije dvokolesnikov. Začelo se je že leta 1898 s prvim motorjem, ki ga je Peugeot ustvaril, in že leta 1996 smo videli prvi električni skuter Peugeot. Spodbujeni z izjemnim tekmovalnim duhom, saj so na Monza Moto Grand Prixu osvojili že svoje prve zmage leta 1923 in si lastili številne svetovne rekorde. Peugeot skuterji razvijajo ikonične modele, ki so zaznamovali zgodovino dvokolesnikov. Med njimi so Peugeot 103 in S55, danes pa so to znameniti Kisbee, ki je najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi, Speedfight, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnih skuterjev in kopiran s strani konkurence, ter tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter na trgu, Peugeot Metropolis. V prihodnosti lahko pričakujemo tudi novo generacijo električnih dvokolesnikov.

 

 

Zadnji prispevki